Over TD-Lighting

Wie zijn we?

TD-Lighting, het vroegere Theuwis-Denorme, werd opgericht als een speciaalzaak in meubelen en verlichting. Vanaf 1982 werd de focus gelegd op enkel verlichting en groeide het bedrijf uit tot een referentie op vlak van de betere sfeerverlichting en tot een autoriteit wat betreft licht consultancy.

Architecten beschouwen TD-Lighting als een betrouwbare partner in het bepalen van de perfecte sfeer door middel van uitgekiende lichtplannen, de juiste keuze van lampen en armaturen. Zij brengen hun klanten dan ook geregeld naar de zéér ruime toonzaal waar ze hun gading vinden tussen honderden mogelijke lampen, armaturen en designverlichting.

Momenteel biedt TD-Lighting de keuze uit een aanbod van meer dan honderdtwintig merken, vele ervan in exclusiviteit voor de regio. Klanten komen uit heel Limburg, de Antwerpse Kempen, Vlaams Brabant en de grensstreken met Nederland en Duitsland.

Troeven

Lichtplan

Als u een perfect op uw levenswijze, stijl en woning aangepaste verlichting wil, dan is het aangewezen om samen met onze interieurarchitecte een op maat gemaakt lichtplan op te stellen.

Aanbod

TD-Lighting biedt alle mogelijke kwaliteitsverlichting, gaande van eenvoudige en zeer betaalbare lampen tot exclusieve verlichting. Ruime toonzaal: in de toonzaal van 1000 m² vindt iedereen zijn of haar gading.

Personeel

TD-Lighting investeert voortdurend in de opleiding van haar personeel zodat zij, zowel esthetisch als technisch, altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op de markt.

Ligging

TD-Lighting is gelegen naast de grote weg van Bree naar Peer en is bijzonder makkelijk bereikbaar.

Parking

De ruim bemeten parking staat garant voor bezoekerscomfort. Netwerk van interieurarchitecten die een speciale service krijgen wanneer ze met hun klanten de toonzaal bezoeken om een gegronde en juiste keuze van lichtplan te maken.

Bevoorrechte partner

TD-Lighting is met zijn bijzonder uitgebreid aanbod een van de meest toonaangevende verlichtingsspecialisten in de regio. U vindt er lampen in alle mogelijke vormen en sferen van meer dan honderdtwintig merken.

Dankzij het jarenlang volgehouden bezoeken van internationale beurzen over heel Europa, is TD-Lighting een gekende en graag geziene gast op de stands van de meest exclusieve merken.

Door de jarenlange ervaring, de bekendheid en goede reputatie van de zaakvoerders, is TD-Lighting voor vele fabrikanten een gepriviligeerde partner. En dat resulteert dan weer in de meest exclusieve deals, rechtstreekse import, strenge controle op kwaliteit en stevig in de hand gehouden prijzen.

Door die rechtstreekse import behoudt TD-Lighting steeds de grootste vrijheid van assortiment. TD-Lighting is nergens gebonden. De collectie is het rechtstreekse gevolg van de visie, de ervaring en de contacten van het management.

Toonzaal

TD-Lighting beschikt over een zeer uitgebreide toonzaal van 1000 m2 waar u in alle rust en desgevraagd onder deskundige begeleiding, kan snuisteren tussen alle mogelijke vormen van binnen- en buitenverlichting.

Lichtplan/Lichtadvies

Lichtplan

 • Tijdens een eerste gesprek wordt gepeild naar uw wensen, noden en vooropgesteld budget
 • U bezorgt ons de nodige plannen, alsook digitaal
 • Vervolgens maakt onze architecte een ontwerp
 • In een tweede gesprek wordt het lichtplan en de offerte uitvoerig besproken en desnoods aangepast
 • Bij aankoop begeleiden wij het project verder en wordt er een gedetailleerd technisch dossier overhandigd

Prijs

 • Appartement: € 400
 • Huis € 600
 • 1 à 2 ruimtes: In overleg
 • Professioneel: In overleg

Lichtadvies

 • Zijn de lichtpunten reeds bepaald? Vrijblijvend advies in onze showroom
 • Lichtadvies voor een volledige woning? Maak liefst een afspraak
 • Neem gerust plannen of foto’s mee

Prijs:   

 • Advies aan huis: € 50 straal 30 km rond Bree, aftrekbaar bij aankoop
 • Verder weg? Prijs in overleg

Wilt u een afspraak maken voor een lichtplan of lichtadvies? Contacteer ons

Webwinkel

Wij houden er van om onze klanten in onze ruime toonzaal te begroeten en hen wegwijs te maken in het zeer ruime aanbod van meer dan honderdtwintig topmerken dat we kunnen aanbieden.